Incendiu devastator într-o gospodărie din Neamț din cauza vântului puternic (FOTO)

0
FOTO: localnic/ISU Neamț

În jurul orei 17:35, prin apel la 112, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la o casă din comuna Grumăzești.


La locul solicitării s-au deplasat pompierii militari cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Târgu Neamț și voluntari din cadrul SVSU Grumăzești.
La sosirea forțelor de intervenție incendiul se manifesta generalizat la nivelul unei case, cu posibilitatea propagării la o altă casă din imediata vecinătate.

Vântul puternic a favorizat propagarea cu repeziciune a incendiului la întreaga locuință și la anexele gospodărești.

Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul în urma căruia au ars: acoperișul casei (construit din astereală din lemn și acoperit cu azbociment) pe o suprafață de aproximativ 150 mp, bunurile materiale din interior (materiale textile,  obiecte de mobilier, articole de îmbrăcăminte, aparate electrocasnice, documente etc), o anexă gospodărescă cu suprafața de aproximativ 40 mp cu bunurile materiale aflate în interior și au decedat 12 găini.

Incendiul s-a produs, cel mai probabil, din cauza unei lumânări lăsată nesupravegheată. Nu au fost victime omenești.

ISU Neamț

sondaj ziar piatra neamt

whatsapp ziar piatra neamt

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate