Incendiu în desfășurare la ieșirea din Piatra-Neamț

1

În jurul orei 8:30, forțele ISU au intervenit la un incendiu izbucnit într-o clădire de birouri la ieșirea din Piatra-Neamț spre Săvinești.

Știre în curs de actualizare.

Update :

incendiu-iesire-piatra
Debutul incendiului a fost sesizat de angajații clădirii în care funcționează Centrul de servicii de ocupare pentru persoane aflate în căutarea unui loc de muncă. Inițial au intervenit angajații cu stingătoare, dar au sosit la fața locului și 2 autospeciale și o salvare de la ISU. Pagubele nu au fost însemnate, incendiul fiind stins în timp util.


Comunicat ISU Neamt: Incendiu plecat de la instalaţia electrică

Miercuri, 18.02.2015, la ora 08:05, Dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava” al judeţului Neamţ a fost anunţat că a izbucnit un incendiu la o sală de cursuri a unei asociaţii din comuna Dumbrava Roşie. La locul indicat s-au deplasat doi ofiţeri şi nouă subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Piatra Neamţ cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD. La sosirea militarilor, incendiul, care cuprinsese un conductor din apropierea tabloului electric, era lichidat de personalul instituţiei. Pompierii au verificat dacă mai există focare de incendiu. În urma evenimentului a ars izolaţia unui conductor electric, 30 cm, şi s-a deteriorat tencuiala din apropierea tabloului electric, pe o suprafaţă de un mp. Cauza probabilă a incendiului: cablu electric cu izolaţia deteriorată .
Pentru a preveni producerea incendiilor, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava” al judeţului Neamţ reaminteşte:
Nu utlizaţi aparatele electrice, cablurile electrice, prizele, întrerupătoarele, dispozitivele de protecţie cu defecţiuni sau cu improvizaţii;
Nu folosiţi siguranţe fuzibile supradimensionate prin înlocuirea cu liţă a fuzibilului calibrat;
Nu suprasolicitaţi instalaţia electrică folosind mai multe aparate simultan.

incendiu

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Lolita spune

    Aprobarea electrica cine a dat-o ? Avem garantie ?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate