Incendiu cu o victimă în comuna Girov, sat Boțești

0

Un incendiu a fost semnalat în această dimineață prin 112 în comuna Girov, sat Boțești, în jurul orei 10:00. În urma incendiului a cărui cauză este încă necunoscută, concubinul proprietarei (gropar în comună) a fost găsit decedat. Situația este confuză în privința victimei, deoarece proprietara locuinței nu a fost acasă pe timpul nopții și a declarat că știa că nici concubinul nu este acasă. Pompierii au lichidat incendiul în timp util și se investighează cauzele.

Comunicat ISU Neamț: 

Joi, 19.01.2017 la ora 09.48, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la o locuință din localitatea Boțești, comuna Girov. La locul evenimentului s-au deplasat un ofițer și cinci subofiţeri din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț cu o autospecială de lucru cu apă și spumă de capacitate mărită, care au stins incendiul. În locuință a fost identificată o persoană de sex masculin în vârstă de 58 de ani, carbonizată în proporție de 80%. În urma incendiului au ars și obiecte de mobilier, haine și bunuri electrocasnice. Cauza probabilă a incendiului: fumatul.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate