Incendiu aseară în Piatra Neamț

0

Aseară, în jurul orei 20:08, prin apel la 112, pompierii au fost alertați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință din municipiul Piatra-Neamț (cartier Văleni).
La locul solicitării s-au deplasat două echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere și un echipaj cu ambulanță de la SAJ.
Incendiul se manifesta generalizat cu flacără deschisă, în interiorul unei camere și in holul de la parterul unei locuințe cu etaj, cu posibilitatea propagării la întreaga construcție.
Până la sosirea forțelor de intervenție proprietarii locuinței împreună cu trei minori s-au autoevacuat din locuința în care se manifesta incendiul.
Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite. Au ars bunurile materiale din interiorul camerei în care s-a manifestat incendiul (obiecte de mobilier,  materiale textile,  aparate electrice  etc), bunuri aflate în hol și s-au deteriorat obiecte de la parterul locuinței.
Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind efectul termic al curentului electric.
Nu au fost victime
, a transmis Irina Popa, purtătorul de cuvânt a ISU Neamț.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate