Incendii provocate de coșurile de fum necurățate sau deteriorate și fumatul în locuri nepermise

0

Joi, 25.10.2018, la ora 18:12, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la o locuință în localitatea Broșteni, comuna Bahna. La locul indicat de apelant s-a deplasat un echipaj de pompieri militari cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Roman. 
Ca urmare a producerii incendiului, a ars funinginea din coșul de fum.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,, coș de fum necurățat”.

Joi, 25.10.2018, la ora 20:38, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la o locuință în localitatea Buhalinița, comuna Hangu. La locul indicat de apelant s-a deplasat un echipaj de pompieri militari cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Tîrgu Neamț – Garda 2 Poiana Teiului.

Ca urmare a producerii incendiului, au ars 2 mp. acoperiș în jurul coșului de fum.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,coș de fum deteriorat”.

Joi, 25.10.2018, la ora 21:49, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la deșeuri vegetale în localitatea Cut, comuna Dumbrava Roșie. La locul indicat de apelant s-a deplasat un echipaj de pompieri militari cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra Neamț.

Ca urmare a producerii incendiului, au ars un tablou electric, un branșament de gaz și 7 ml gard din scândură.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,fumatul în locuri nepermise”.

  • Articol documentat cu sprijinul ISU Neamț

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate