Incendii in Neamt

0

Incendiu în comuna Hangu (20.04.2011)

La ora 14.26, Garda nr. 2 de intervenţie Poiana Teiului a fost alertată şi a intervenit cu 4 subofiţeri şi o autospecială pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit la vegetaţia uscată de pe un teren aflat pe raza localităţii Grozăveşti, comuna Hangu.

Au ars cca 20 ha de vegetaţie uscată (ierburi, lăstăriş). Pompierii militari au fost sprijiniţi de voluntari din cadrul SVSU Hangu şi cca 20 de cetăţeni din localitate, coordonaţi de primarul localităţii.

Incendiu în comuna Hangu (20.04.2011)

 

La ora 18.31, Garda nr. 2 de intervenţie Poiana Teiului a fost alertată şi a intervenit cu 4 subofiţeri şi o autospecială pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit la vegetaţia uscată de pe un teren aflat în satul Grozăveşti (zona Netedu), comuna Hangu.

Au ars cca 5 ha de vegetaţie uscată. Pompierii militari au fost sprijiniţi de voluntari din cadrul SVSU Hangu şi cca 10 de cetăţeni din localitate.

Incendiu în comuna Rediu (20.04.2011)

La ora 21.57, Detaşamentul de Pompieri Piatra Neamţ a fost alertat şi a intervenit cu 6 subofiţeri şi o autospecială pentru localizarea şi stingerea unui incendiu în bucătăria de vară dintr-o gospodărie (aparţinând lui Gheorghe M.) din localitatea Socea, comuna Rediu.

Incendiul a fost cauzat de jarul căzut din sobă (proprietarul a luat jar din soba aflată în bucătărie pentru a aprinde focul într-o altă sobă din casă şi nu a observat jarul care a căzut pe patul amplasat lângă sistemul de încălzire). Au ars cca 15 mp din bucătăria de vară, bunuri casnice şi alimente (cca 200 kg de făină).

Pompierii militari au fost sprijiniţi de 3 voluntari din cadrul SVSU Rediu.

Incendiu în municipiul Piatra Neamţ (20.04.2011)

La ora 22.44, Detaşamentul de Pompieri Piatra Neamţ a fost alertat şi a intervenit cu 5 subofiţeri şi o autospecială pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit într-o magazie de lemne din gospodăria lui Emanoil S., situată pe strada Petru Rareş din municipiul Piatra Neamţ.

Incendiul a fost cauzat de jarul provenit de la o ţigară nestinsă, aruncată neglijent. Au ars cca 3 mp din suprafaţa magaziei (construită din lemn acoperit cu plastic ondulat) şi cca 2 mc de lemne de foc.

În încercarea de a stinge incendiul, proprietarul a suferit arsuri la trei dintre degetele mâinii drepte şi arsuri de gradul I la frunte. Echipajul SMURD, prezent la faţa locului, i-a evaluat funcţiile vitale şi i-a acordat primul ajutor calificat.

Stiri Neamt

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate