Incendii in Neamt

0

Incendiu în localitatea Urecheni (01.04.2011)

La ora 18.48, Detaşamentul de Pompieri Târgu Neamţ a fost alertat şi a intervenit cu 5 subofiţeri şi o autospecială pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit la coşul de fum din bucătăria unei gospodării (aparţinând lui Dumitru C.) situată în localitatea Urecheni.

A ars funinginea din interiorul sobei cu acumulare de căldură şi din interiorul coşului de fum, din cauza necurăţării acestora.

La intervenţie au participat şi SVSU Urecheni şi SVSU Păstrăveni cu o autospecială.

Incendiu în comuna Vânători Neamţ (02.04.2011)

La ora 01.23, Detaşamentul de Pompieri Târgu Neamţ a fost alertat şi a intervenit cu 11 subofiţeri şi 2 autospeciale pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit la acoperişul unei locuinţe (aparţinând lui Neculai F.) din satul Lunca, comuna Vânători Neamţ.

Incendiul a fost cauzat de coşul de fum neprotejat termic faţă de materialele combustibile. Au ars cca 60 mp din acoperişul locuinţei (construit din asterială scândură şi învelitoare din ondulină) şi s-au deteriorat pereţii locuinţei din bârnă de lemn.

La intervenţie a participat şi SVSU Vânători.

Incendiu în comuna Dumbrava Roşie (02.04.2011)

La ora 12.30, Detaşamentul de Pompieri Piatra Neamţ a fost alertat şi a intervenit cu 10 subofiţeri şi 2 autospeciale pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit la adăpostul pentru animale dintr-o gospodărie (aparţinând lui Dumitru H.) din localitatea Dumbrava Roşie.

Nora proprietarului (Georgeta H, 41 de ani) a dat foc unor deşeuri vegetale în spatele adăpostului (4- 5 m) şi a lăsat focul nesupravegheat. În condiţii de vânt, scânteile au ajuns la acoperişul adăpostului provocând incendiul. Au ars cca 56 mp din acoperişul construcţiei (din asterială lemn şi învelitoare tablă), cca 32 mp de planşeu din scândură, 800 kg de grâu, 400 kg de porumb, 250 kg de făină de grâu, elemente de tâmplărie (2 ferestre şi 2 uşi), un dulap, o masă şi un scaun pentru persoane cu handicap.

Incendiu în comuna Piatra Şoimului (03.04.2011)

La ora 04.36, Detaşamentul de Pompieri Piatra Neamţ a fost alertat şi a intervenit cu 10 subofiţeri şi 2 autospeciale pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit la adăpostul pentru animale dintr-o gospodărie (aparţinând lui Neculai V.) din satul Poieni, comuna Piatra Şoimului.

Incendiul a fost cauzat de jarul provenit de la o ţigară nestinsă aruncată neglijent. Proprietarul şi nepotul acestuia au transportat şi depozitat în podul adăpostului, în cursul serii, cca 2000 kg de lucernă. Cel mai probabil, unul dintre aceştia (ambii fumători) au aruncat neglijent o ţigară nestinsă, provocând incendiul în care au ars furajele şi acoperişul adăpostului.

sondaj ziar piatra neamt

whatsapp ziar piatra neamt

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate