Incendii in Neamt

0

Incendiu în oraşul Târgu Neamţ (31.03.2011)

La ora 14.36, Detaşamentul de Pompieri Târgu Neamţ a fost alertat şi a intervenit cu un ofiţer, 9 subofiţeri şi 2 autospeciale pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit la acoperişul unei locuinţe (aparţinând lui Teoctist C.), situată pe strada Vulturul din oraşul Târgu Neamţ.

Proprietarul a dat foc unor deşeuri vegetale în apropierea locuinţei, iar în condiţii de vânt scânteile au ajuns şi au aprins acoperişul locuinţei. Au ars cca 200 mp din acoperişul locuinţei (tip P+ 1+ M), cu învelitoare din draniţă.

La intervenţie a participat şi SVSU Târgu Neamţ cu doi voluntari.

Incendiu de vegetaţie uscată în comuna Ghindăoani (31.03.2011)

La ora 14.55, Detaşamentul de Pompieri Târgu Neamţ a fost alertat şi a intervenit cu un ofiţer, 4 subofiţeri şi o autospecială pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit la vegetaţia uscată de pe un teren viran aflat pe raza comunei Ghindăoani.

Au ars cca 3 hectare de vegetaţie uscată. Pompierii militari au fost sprijiniţi de doi voluntari din cadrul SVSU Ghindăoani şi 6 cetăţeni.

Incendiu de vegetaţie uscată în oraşul Târgu Neamţ (31.03.2011)

La ora 15.14, Detaşamentul de Pompieri Târgu Neamţ a fost alertat şi a intervenit cu un ofiţer, 5 subofiţeri şi o autospecială pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit la vegetaţia uscată de pe un teren viran aflat în zona străzii Vadului din oraşul Târgu Neamţ.

Au ars cca 3 hectare de vegetaţie uscată. Pompierii militari au fost sprijiniţi de voluntari din cadrul SVSU Târgu Neamţ, colegi din poliţie şi jandarmerie şi cetăţeni.

Incendiu de vegetaţie uscată pe raza comunei Grinţieş (31.03.2011)

La ora 20.47, Garda nr. 2 de intervenţie Poiana Teiului a fost alertată şi a intervenit cu 4 subofiţeri şi o autospecială pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit pe o pajişte de pe raza localităţii Bradu, comuna Grinţieş.

Au ars cca 6 de hectare de vegetaţie uscată, ierburi şi lăstăriş. Pompierii militari au fost sprijiniţi de voluntari din cadrul SVSU Grinţieş, colegi din poliţie şi 20 de cetăţeni, sub coordonarea administraţiei publice locale.

Stiri Neamt

sondaj ziar piatra neamt

whatsapp ziar piatra neamt

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate