Incendii in Neamt

0

Incendiu în municipiul Roman (12.02.2011)

La ora 14.44, Detaşamentul de Pompieri Roman a fost alertat şi a intervenit cu 5 subofiţeri şi o autospecială pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit într-un centru de reparare a telefoanelor mobile, închiriat de către administrator (Ioan L.) de la Colegiul Tehnic “Miron Costin” din municipiul Roman.

Incendiul a fost cauzat de un scurtcircuit provocat de un conductor electric neizolat corespunzător. Au ars 10 telefoane mobile, 3 computere, 2 staţii de lipit, o casă de marcat, o sursă de alimentare electrică (2 acumulatori), un invertor de tensiune, piese de schimb pentru telefoane mobile, acte contabile şi elemente de mobilier.

Incendiu în oraşul Roznov (15.02.2011)

La ora 16.43, Detaşamentul de Pompieri Piatra Neamţ a fost alertat şi a intervenit cu 6 subofiţeri şi o autospecială pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit în dormitorul unei locuinţe (aparţinând lui Iulian P.), situată pe strada Plopilor din oraşul Roznov.

Incendiul a fost cauzat de jarul căzut din sobă. Proprietarii au făcut focul, lăsând soba nesupravegheată şi portiţa de vizitare deschisă, după care au părăsit locuinţa. Jarul căzut a aprins materialele textile din imediata apropiere (covorul), incendiul extinzându-se cu repeziciune la bunurile din încăpere şi la elemente combustibile din construcţia locuinţei. Au ars cca 80 mp din acoperişul locuinţei, bunuri casnice, 2 paturi, un şifonier, TV, articole de îmbrăcăminte şi diverse documente.

La intervenţie a participat şi SVSU Roznov care a intervenit în prima fază pentru localizarea incendiului, după care, în colaborare cu pompierii militari au lichidat incendiul în limitele găsite.

Incendiu în localitatea Grumăzeşti (16.02.2011)

La ora 02.20, Detaşamentul de Pompieri Târgu Neamţ a fost alertat şi a intervenit cu 5 subofiţeri şi o autospecială pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit într-o anexă a unei gospodării (aparţinând lui Gheorghe C.), din satul Topoliţa, comuna Grumăzeşti.

Incendiul a fost cauzat de jarul căzut din sistemul de încălzire. A ars anexa cu o suprafaţă de 24 mp, construită din asterială lemn şi învelitoare din azbociment.

Stiri Neamt

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate