Incendii în județul Neamț

0

Duminică, 07.02.2016, la ora 00:09, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre despre izbucnirea unui incendiu la o locuinţă din satul Simioneşti, comuna Cordun. La locul indicat s-au deplasaincendiu2000t 1 ofiţer şi 15 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de pompieri Roman cu 3 autospeciale de lucru cu apă şi spumă, un autocamion de intervenţie şi o ambulanţă, constatând că incendiul se manifesta violent în interiorul imobilului. Pompierii au lichidat incendiul, în urma căruia au ars: bunurile materale (obiecte de mobilier şi electrocasnice) de la parterul şi etajul imobilului de cca. 500 mp şi acoperişul cu astereală din lemn şi învelitoare din tablă. Totodată s-a degradat partea laterală a unui autovehicul marca Mercedes, parcat lângă imobil..
Cauza probabilă a incendiului: aparate electrice lăsate sub tensiune nesupravegheate.

Duminică, 07.02.2016, la ora 01:25, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre izbucnirea unui incendiu la o moară cu ciocănele din satul Rediu, comuna Rediu. La locul indicat s-au deplasat 9 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de pompieri Piatra Neamţ cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi o ambulanţă, constatând că incendiul se manifesta la un perete al morii. Pompierii au stins în scurt timp incendiul, în urma căruia au ars cca. 2 mp perete din lemn şi resturi de coceni aflate în moară.
Cauza probabilă a incendiului: sudare fără respectarea normelor.

sursa: ISU Neamț

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate