Încă un bărbat, al treilea, reținut pentru jaful de la Zăneşti

0

Un bărbat din Mureş a fost reținut de polițiști, fiind bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat. Anterior, în cadrul aceluiaşi dosar au mai fost reţinuţi alţi doi bărbați din Mureș și un altul din Bistrița-Năsăud, sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat și complicitate la furt calificat.

Miercuri,  28 noiembrie 2018, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț în colaborare cu cei din cadrul I.P.J. Mureș au desfăşurat o acţiune în municipiul Mureș, în urma căreia au reţinut un bărbat, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Din cercetările efectuate a reieșit faptul că acesta, în vârstă de 35 de ani, din Mureş, la data de 7 august 2018, împreună cu alţi doi bărbaţi, a pătruns în locuința unei tinere, de 29 de ani, din Zănești, de unde au sustras 23.000 de Euro, 8000 de lei şi aproximativ 100 grame aur, cu complicitatea unui alt bărbat de 45 de ani, din Bistriţa-Năsăud.

În urma probatoriului administrat, polițiștii au dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore, fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț, urmând ca astăzi să fie prezentat Judecătoriei Piatra-Neamţ cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Citiți și Arest preventiv pentru bărbaţii care au furat bani și bijuterii din aur din locuinţa unei tinere din Zăneşti

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate