Încă o „combinație” cu lemne, stricată de polițiștii nemțeni

0
imagine ilustrativă

La data de 12 aprilie a.c., în jurul orei 09.30, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Roman, în timp ce se aflau în timpul serviciului pe strada Ștefan cel Mare, din municipiul Roman, au oprit pentru verificare un ansamblul de vehicule care transporta material lemnos.

În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, avizul de însoțire nu era implementat în aplicația specifică, ansamblul auto fiind transportat la Ocolul Silvic Roman pentru verificări.

Împreună cu lucrătorii silvici s-a procedat la cubajul cantității, constatându-se existența cantității de 56,70 m.c., în valoare de aproximativ 50.802 lei. Materialul lemnos și ansamblul de vehicule care a transportat această încărcătură, a fost predat în custodia Ocolului Silvic Roman.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de transportul cu orice mijloace de transport al materialelor lemnoase neînsoțit de documente specifice, conform  Legii 46 din 2008.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate