In ultimul an Primaria Piatra Neamt a fost urmarita de ghinion

5

In ultimul an, Primaria Piatra Neamt a fost urmarita de ghinion. La peste 90% dintre licitatiile organizate pe e-licitatie.ro nu a fost decat cate un ofertant care a si castigat licitatia pentru ca este destul de greu sa concurezi singur si sa iesi pe locul 2 . Dintre aceste licitatii la care nu s-a prezentat decat cate un competitor amintim:
Lucrari de conservare pentru Casa Lalu – Palatul Copiilor – str. Stefan cel Mare din municipiul Piatra Neamt – 303.614 RON
Vehicul de spalat/stropit stradal – 322.255 RON
Program de îmbunatatire a calitatii mediului prin realizarea de spatii verzi în Municipiul Piatra Neamt – 1.958.884 RON
Extindere instalatie detectie la incendiu – Centrul social Pietricica din Piatra Neamt – 129.568 RON
Proiectare si executia – Extinderii tribunei a II-a pentru marirea capacitatii cu 2.500 locuri – 7.300.034 RON
Executie reabilitare termica la blocul V2, str. Orhei 1.068.852 RON
Modernizarea extinderea si dotarea Centrului social ” Împreuna ” , 2.379.422 RON.
Cu ocazia descoperirii acestui procent de peste 90% licitatii electonice cu un singur participant transmitem un calduros „Buna dimineata!” opozitei nemtene formate din PSD si PNL si poate cand se vor gandi sa se apuce de treaba vor avea capacitatea sa explice pietrenilor de ce Primaria Piatra Neamt este urmarita de ghinion si nu se prezinta firmele la licitatii, desi suntem intr-un an de criza unde orice lucrare este o gura de aer pentru orice firma.
Pentru acest „ghinion” este de vina in special opozitia care s-a scobit in nas ani de zile neobservand sau nesesizand public aceasta stare de fapt.
Nu de ghinion poate fi vorba cand discutam despre „Lista de cumparari directe” unde putem observa cum o anumita firma a beneficiat in 2011 de  peste 90% dintre aceste atribuiri directe ….. Dar ce conteaza? Accesarea acestor date este greoaie si opozitia pietreana se trezeste doar in campanie si atunci deschide doar un ochi. Poate cand o sa il deschida si pe al doilea o sa se intrebe de exemplu: cum vine treaba cu realizarea de spatii verzi in Piatra Neamt in valoare de aproximativ 20 miliarde lei vechi adica suma necesara sa cumperi 200.000 metri liniari de mocheta la 10 lei / m. Asta inseamna ca se putea cu banii de la spatii verzi sa punem o traversa de mocheta de 200.000 de metri liniari (200 km) care sa urmeze traseul: Piatra Neamt-Roman-Targu Neamt-Bicaz- Piatra Neamt.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
5 Comentarii
 1. virgil spune

  Comentarii inutile….

 2. cipandeil spune

  raspuns pt. alintatu: V.V. adica V2.. nu ti-e clar?

 3. Alexandru spune

  Nu cred. Nu exista asa ceva.

  „Executie reabilitare termica la blocul V2, str. Orhei 1.068.852 RON” ??

 4. eu spune

  erată: excroci se va citi escroci, scuze.

 5. eu spune

  Foarte corecta intrebarea „unde este opoziția ?” din ce zice „gura satului” sunt cumparați și mână în mână cu cei ce au condus acest oraș, indiferent de „orientare politică”. În Piatra Neamț nu există PDL, PSD, PNL, PRM și alte p.., există doar câțiva care au ciolanul și restul fraierilor care merg să-i legitimeze prin vot odată la 4 ani. După 1989 nu cred că am avut un primar și un consiliu local care sa ne apere orașul de interesul unuia sau altuia cu bani pentru sau cu dorință de înavuțire dintr-un singur contract cu municipalitatea. Ei în democrație se numesc „oameni de afaceri” dar pe vremea lui ceașcă le ziceam excroci.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate