În sfârșit un semn de normalitate. Primăria se pregătește pentru închiderea podului de la spital

4

În curând podul de la spital va fi dărâmat pentru a se construi unul nou în loc. Nu ne întrebați de ce pentru că nimeni nu a fost capabil să explice ce era în neregulă cu acel pod. Probabil trebuiau cheltuiți niște bani.

În mod surprinzător, primăria Piatra-Neamț a început să gândească, găsind diverse soluții pentru decongestionarea traficului pe parcursul lucrărilor la acest pod. Astfel, au desființat parcările din fața Complexului Unic pentru a câștiga încă o bandă de mers, au mutat taxiurile din colț de la Unic și au scos stâlpișorii care blocau accesul mașinilor ce veneau din spre pasaj sau de pe strada Petru Rareș și voiau sa intre pe strada Ana Ipătescu (în spatele Complexului Unic).

Ar mai fi necesare și ar mai putea fi făcute și alte modificări rutiere pentru a se fluidiza traficul, dar e aproape inutil să vii cu idei spre primărie. Orice le-ai spune, ei fac tot cum vor iar după ani de zile constată că au luat decizii greșite și fac cum ziceau alții că e bine.

E de apreciat totuși că cineva de la primărie face eforturi să prevină ceva. De regulă la primărie se intervine doar după ce se lasă cu scandal însă de această dată s-au mobilizat și fac ceva.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
4 Comentarii
 1. Dreptate spune

  Tot orașul este o mizerie!

 2. Stel spune

  E absurd sa darami ceva care e foarte bun.
  Sa speram ca noul pod nu va cadea singur la prima ploaie.

 3. Dan spune

  v-a mancat undeva sa faceti poze !

  Acum, ca e zona mai libera se vede si jegul de pe strazi , pe care cei platiti din bani publici nu se incumeta sa-l mature. Eu tare sunt curios cu ce si pe unde vine carbelea la munca ?! Sau te pomenesti ca lucreaza de acasa si nu vede jegul de pe strazile orasului .

 4. [email protected] spune

  In tot Piatra Neamț era un singur pod sănătos și exact acel pod trebuie refăcut….. oameni buni se vor lăuda cu reușitele asupra Podului de la spitalul județean doar că să acopere problemele din celelalte locuri…rog sa fie păstrat acest comentariu pt.cel puțin 3 ani .. deoarece în ritmul actual coridoarele de mobilitate vor fi frumoase amintiri.f.rapid

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate