În Piatra-Neamț se blochează ilegal unele locuri de parcare, dar poliția nu face nimic de frica celor care le blochează

1

În municipiul Piatra-Neamț locurile de parcare sunt ale municipalității și se află în administrarea firmei Parking. Nicio firmă, instituție sau persoană fizică care utilizează sau are contract pentru un loc de parcare nu are voie să intervină sub nicio formă asupra acestuia și nici să pună vreun dispozitiv de blocare a locului de parcare.

Cu toate acestea, vedem instituții, persoane sau firme care, deși nu administrează și nici nu sunt proprietari pe locurile de parcare, le blochează cu diverse semne din tablă sau cu alt fel de dispozitive.

De la Poliția Locală nu avem vreo așteptare să deranjeze vreodată pe cei care își blochează locurile de parcare după cum îi taie capul, deoarece majoritatea celor care nu fac diferența dintre proprietate, administrare și închiriere sunt protejați de cineva. Aceste explicații sunt pentru restul cetățenilor care văd anumite locuri de parcare blocate prin diverse metode și cred că este normal.

Nu! Nu este nici normal, nici legal și să nu vă treacă prin cap să faceți așa ceva decât dacă aveți convingerea că există motive întemeiate ca celor de la Poliția Locală să le fie frică de un conflict cu dumneavoastră. Dacă sunteți un om oarecare, fără pilele și relațiile necesare, nu încălcați legea ca să nu suportați rigorile ei.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Onelian spune

    Bosi,hotii care sau ajuns prin furturi si excrocherii isi permit sa faca orice fiindca au bani si cumpara chiar si dreptatea si adevarul……,pana la urma ajung accolo unde le este locul…..,niste gunoaiela gunoi in ochii oamenilor normali.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate