In Piatra Neamt cainii sterilizati se imperecheaza si nasc pui vii

0

Prin grija serviciilor specializate din Piatra Neamt, cainii vagabonzi au fost adunati de pe strazi, vaccinati, sterilizati si crotaliati (adica insemnati cu o bulina intr-o ureche). Pana aici totul este bine si frumos, iar cetatenii orasului stiu ca acei caini insemnati nu sunt turbati, nu intra in calduri, deci factorul de risc in cazul intrarii in contact cu un astfel de animal este mult redus.

Fals!

Sambata noaptea, in centrul orasului, un grup de caini crotaliati se imperecheau de mare zor. Explicatiile celor de la ecarisaj au fost ca, in urma cu ceva timp, adapostul de caini a fost pradat de tiganii care ce credeti ca au furat? Poarta de la adapostul de caini si au eliberat aproximativ 30 de caini care fusesera crotaliati la intrarea in adapost, dar nu apucase nimeni sa le faca nimic.

Trecand peste aspectul ca Piatra Neamt este orasul unde cainii crotaliati se imperecheaza si fac pui, atragem atentia cetatenilor ca printre acesti caini se afla si exemplare care sunt in continuare purtatoare de boli si pot reactiona agresiv daca sunt in calduri. Nu va lasati indusi in eroare de faptul ca vedeti un caine insemnat. Puteti avea surprize cu adevarat neplacute.
Speram ca tiganii sa nu fure cumva si poarta de la arestul politiei si sa ne trezim cu toti infractorii liberi.

I.R.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate