În perioada 9-10 decembrie, urgențele din zona Roman vor fi direcționate către spitalul din Piatra-Neamț

1

Reprezentanții unității medicale din Roman informează că în perioada 9-10 decembrie urgențele vor fi direcționate spre Piatra-Neamț.

Anunțul spitalului din Roman, mai jos:

INFORMARE DE INTERES PUBLIC
Vă aducem la cunoștință că în perioada 9.12.2022-10.12.2022, la Spitalul Municipal de Urgență Roman vor avea loc lucrări de execuție, înlocuire post transformare în anvelopa și MCAV și lucrări de racordare la rețeaua publica de distribuție.
Conform adresei nr. 1719671/30.11.2022 a Inspectoratului pentru Situații de Urgență Neamț și a Hotărârii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență din data de 5.12.2022, vă informăm că Spitalul Municipal de Urgență Roman își reduce activitatea medicală în perioada 9.12.2022-10.12.2022, astfel încât Compartimentul de Primiri Urgențe Roman nu va prelua urgențele medicale care se vor adresa Serviciului 112 și nici prezentările directe în spital.
Vă rugăm să apelați Serviciul 112 doar în caz de URGENȚĂ MAJORĂ deoarece toate cazurile vor fi preluate de Serviciul de Ambulanță și REDIRECTIONATE către Spitalul Judeţean Piatra Neamț.
Ne cerem scuze pentru disconfort dar vă asigurăm că toate aceste lucrări sunt benefice pentru a crește siguranța pacienților, apartinatorilor și a personalului SMU Roman.

Comunicat ISU NEAMȚ:

Spitalul Municipal de Urgență Roman are programată o lucrare la transformatorul prin care se face alimentarea cu energie electrică din rețeaua națională. Pe timpul acestei lucrări spitalul va rămâne fără energie electrică din rețeaua națională, necesarul fiind de aproximativ 400 kva.
Conform HCJSU 49 din 05.12.2022 ISU Neamț va asigura alimentarea cu energie electrică a întregului spital prin containerul de suport logistic al intervenției tip IV – iluminat care are capacitatea de 450 kva.
Prin aceeași hotărâre au fost stabilite și măsurile ce trebuie adoptate de spital în privința pacienților critici. In aceasta perioadă dispeceratul ISU SAJ va direcționa urgențele cu prioritate către Spitalul Județean Piatra Neamț.
Perioada estimată pentru aceste lucrări, conform HCJSU 49, este 09-11.12.2022.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Titi spune

    Redirectionare da…dar medicii din Roman de ce nu se redirecționează si ei. Cum sa ducă un volum dublu doar 3 medici sau 2 câți sunt la Piatra pe o garda????

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate