In Neamt avizele de mediu sunt doar pentru constructiile facute de fraierii platitori de taxe si impozite ?

1

In data de 15/08/2011 , dupa ce am asteptat peste doua luni sa primim un raspuns de la Primaria Piatra Neamt in legatura cu autorizatiile de constructie de la cladirile facute  pe Cozla, am publicat raspunsul de la Agentia pentru Protectia Mediului Neamt .
raspunsDesigur ca demersurile noastre au continuat si in 12 August 2011 chiar am sesizat si pe  domnuleprimar.ro aceste aspecte dar Primaria Piatra Neamt nu s-a deranjat sa raspunda, probabil in ideea ca ne plictisim noi de intrebat, dar obraznici cum suntem in 07/08/2012 am revenit cu acelasi subiect si spre disperarea Primariei Piatra Neamt iata ca revenim  acum in 2013 si insistam pe acelasi subiect deoarece pe langa aspectul penal al acestei situatii suspectate de noi, e vorba si de aspectul moral si nu ni se pare in regula ca primaria sa poata construi fara aviz de meniu in timp ce noi ceilalti oameni platitori de taxe si impozite nu avem voie sa ne facem nici un cotet fara o valiza de avize .
Asadar, am revenit cu o cerere pe 544 la care primaria Piatra Neamt , cum era de asteptat, nu a raspuns in termenul legal, care daca o luam istoric, e depasit deja de ani de zile .
autocollaNu e nici o problema , daca Primaria Piatra Neamt isi permite luxul de a incalca legea iar autoritatile nemtene nu se autosesizeaza , asta e . Mai speram ca poate vreun consilier local sau orice alt reprezentant al nemtenilor care a beneficiat de voturile acestora va face lumina in acest caz .
Oricum daca noi suntem informati bine si zona Cozla este arie protejata , in cazul in care s-a facut ceva fara avize de mediu sau cu autorizatii date cu incalcarea legii , mai devreme sau mai tarziu cineva va raspunde penal si desigur ca cei care vor raspunde nu vor fi cei care au dispus ci cei care au semnat sau au inchis ochii .

Iosub Robert

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. popa gheorghe adrian spune

    De escrocheriile edilului sef stim cu totii…Oare, prietenul lui Pinalty cu hotelul din spatele hotelului Ceahlau, langa sinagoga evreiascaa cum a patit? Lucrarea a fost sistata datorita lipsei avizului de mediu, pentru care Stefan l-a lucrat pe directorul de acolo. De ce executia telegondolei nu a fost sistata? PENTRU CA VESNICII BANI DE ENERGIE SA MEARGA IN BUZUNARUL IMBUIBAT A LUI PINALTY IAR SUMELE FABULOASE DE LA TELEGONDOLA, PROCENTUAL, SA SE VERSE IN ACELASI BUZUNAR NESATUL. Oare pe lumea cealalta Pinalty va lua mai mult de 4 scanduri? VOM TRAI SI VOM VEDEA!!! POATE ACESTA TRAIESTE IN BASMELE CU PIRAMIDELE EGIPTENE SI CU FARAONII MATUSALEMICI

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate