În loc de „La mulți ani!”, o scrisoare de mulțumire

2

Dochia, o comuna aflata la 20 km de Piatra-Neamt, o asezare cu oameni frumosi, generosi, care parca m-au adoptat.

Cand am pasit prima data in aceasta localitate, la propunerea asistentei sociale Ilona Ciubotaru, am fost foarte impresionata de caldura oamenilor, de faptul ca sunt implicati in gospadarirea cat mai buna a acestei localitati.

Am filmat o editie a emisiunii pe care o moderez ,,Cazuri si Necazuri”, asa afland daruirea acestor oameni minunati. L-am cunoscut pe domnul primar Păduraru Constantin, un om care m-a impresionat in mod placut de la prima vedere, un om caruia ii citești din ochi preocuparea pentru cetatean, pentru omul aflat in dificultate.

Am dezbatut impreuna cazuri si necazuri ale celor aflati in nevoi. Un om cu daruire de Dumnezeu si seaman, un om care se implica mult in tot ceea ce reprezinta bunastarea localitatii pe care o conduce cu multa pricepere si iubire. Orice propunere, orice caz pe care l-am prezentat… domnul primar a stat si m-a ascultat sustinandu-ma in cele interprinse. Un om care nu-si judeca seamanul, dimpotriva, mi-a placut cand le-a gasit cate ceva de bine fiecaruia, un om care isi doreste sa fie alaturi de cei bolnavi, batrani, in nevoi, si nu numai!

Asociatia Nascuta Inger Piatra Neamt are un acord de parteneriat cu institutia condusa de acest om plin de daruire si iubire pentru oameni si consider ca astfel de edili merita cunoscuti. Societatea in care traim are mare nevoie de oameni capabili, de oameni care doresc sa faca ceva pentru cetatean si localitatea pe care o conduce. Imi doresc ca acest primar al localitatii Dochia sa fie un exemplu si pentru alti edili din tara noastra. Asa, uniti, putem reusi sa schimbam lumea in bine. Impreuna, unul cate unul reusim sa ramanem romanii de poveste, cei cunoscuti ca fiind calzi, primitori si generosi.

Sa nu ne pierdem identitatea ca popor, ca natie, slujind altor interese. Sa ramanem noi, romani bravi, asa cum am fost mereu. Am scris despre acest brav om pentru ca ma bucur sa-l fi cunoscut, il apreciez si il stimez din tot sufletul.

Este ziua dumnealui astazi, ii dorim un calduros „La multi ani binecuvantati!” si o colaborare plina numai de rezultate pozitive impreuna cu noi, voluntarii ingerilor!

Carmen Suciu,

Asociația Născută Înger Piatra-Neamț

telegram ziar piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. Adela spune

    La multi ani domnule primar !!!

  2. Onelian dalmatio spune

    Mai sânt si oameni deosebiți în țara noastră dacă ar fi toți la fel toți am duce-o mai bine.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate