Vasile Mihoc de la Facultatea de Teologie Ortodoxă „Andrei Şaguna” din Sibiu – ”În Hristos şi în Biserică – soţ, soţie, părinţi şi copii”

2
 „În Hristos şi în Biserică - soţ, soţie, părinţi şi copii” susţinută de pr. prof. Vasile Mihoc de la Facultatea de Teologie Ortodoxă „Andrei Şaguna” din Sibiu  Conferința este organizata de Protopopiatul Piatra Neamţ în parteneriat cu Asociaţia Tineretul Ortodox Român .
„În Hristos şi în Biserică – soţ, soţie, părinţi şi copii” susţinută de pr. prof. Vasile Mihoc de la Facultatea de Teologie Ortodoxă „Andrei Şaguna” din Sibiu Conferința este organizata de Protopopiatul Piatra Neamţ în parteneriat cu Asociaţia Tineretul Ortodox Român .

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. Măriuţa Mihai Dan spune

    Ar fi bine daca v-ati putea conecta la microfoanele folosite in salile unde faceti inregistrarile, pentru ca si in acest caz este foarte mult zgomot de fundal, ceea ce face ca sa asculte doar cei care au intr-adevar rabdare…

  2. feraru marcel spune

    Sa fie cu iertare din partea celor care sunt mai sensibili la cele bisericesti, dar anul asta pare ca a inceput sub semnul religiei….. Ne-au cerut sa alegem intre a se face sau nu orele de religie in scoli….., a ne inscrie sau nu copii la orele de religie…. De prin presa, aflam ca toate parohiile trebuie sa cotizeze la tv-ul si radioul Patriarhiei…. Oare s-a facut vreun sondaj si a reiesit ca 80% din populatie sta pe frecventele duhovnicilor ? De anul asta, prin diferite mijloace se incearca a ni se impune recursul la religie, probabil panaceu la situatia dificila in care se afla din ce in ce mai multi….. Combateti saracia, rugati-va si ea va disparea din societate….. Rugati-va si nu veti divorta niciodata ! Rugati-va si veti avea copii sanatosi si destepti ! OARE MAMA LU’ MAREAN CARE ESTE S-O FI RUGAT CA „JMECHERUL” SA AJUNGA PRIMARUL CARE-O FO’ ? Iertare, va cer deci, din nou, daca v-am oripilat !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate