În curând, o nouă premieră a trupei de teatru-lectură a Bibliotecii Judeţene „G. T. Kirileanu”

0

Trupa de teatru-lectură a Bibliotecii Judeţene „G. T. Kirileanu” Neamţ repetă de zor pentru o nouă premieră: „O batistă în Dunăre”, după piesa cu acelaşi titlu a lui  Dumitru Radu Popescu.

Proiectul „teatru-lectură”, ce se derulează de mai bine de doi ani, este rezultatul colaborării Bibliotecii Judeţene cu Fundaţia de Îngrijiri Comunitare – Centrul de Zi „Crizantema”, astfel că distribuţia viitoarei premiere cuprinde iar câteva persoane de vârsta a treia: Elena Ivan, Dorina Macovei şi Valeria Pavel. Pentru realizarea acestui spectacol s-au făcut peste 25 de repetiţii, iar protagonistele au toate experienţa scenei, având la activ mai multe spectacole în stagiunile trecute.

Ca şi în cazul celorlalte montări, textul ales este potrivit categoriei de vârstă către care se îndreaptă acest proiect, astfel că regizorul spectacolului, Dan Iacob, a ales  să dea viaţă poveştii emoţionante a trei bătrâne care trăiesc pe malul Dunării şi îşi umplu timpul imaginându-şi mai ales ce se întâmplă în lumea mare, de dincolo de fluviu.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate