În ce lume trăim? Dezvăluire cutremurătoare despre cazul elevelor agresate sexual de un profesor din Roznov

0

Recent, un profesor de la o școală din Roznov a fost arestat pentru agresarea sexuală a unor eleve (click aici pentru articol) Despre faptele sale vom afla adevărul de la o instanță de judecată. Noi acum vrem să vorbim despre faptele celorlalți, care au știut și nu au spus nimic.

Prima sesizare contra acestui profesor a ajuns la conducerea școlii respective acum aproximativ 2 ani de zile. S-a făcut un fel de ședință internă cu conducerea școlii, profesorul și încă un cadru didactic și atât. Acolo s-a terminat tot. Conducerea școlii nu a anunțat Inspectoratul Școlar Neamț și nici Poliția.

Ce facem domnilor de la Inspectoratul Școlar Neamț? De ce mai sunt în învățământ cei care aveau cunoștință de aceste suspiciuni și nu au anunțat ISJ sau IPJ? Lumea la Roznov zice că cei care știau au protecție politică. Așa o fi? Oare dacă era acum o conducere a școlii pusă de PSD nu zbura?

Nu știm ce părere are conducerea PNL a ISJ, dar este cutremurător să aflăm că cei din conducerea școlii știau ceva de ani de zile și nu au anunțat autoritățile.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate