În ce hal arată albia râului Cracău

De albiile râurilor din Neamț nu se prea ocupă nimeni și asta nu de azi, de ieri, ci dintotdeauna. Nu sunt fonduri, nu sunt oameni și, din păcate, în primul rând nu prea este bun simț la unii care locuiesc în apropierea acestor ape curgătoare și le folosesc pe post de tomberon.

Astăzi, un nemțean a postat niște poze revoltătoare cu albia râului Cracău.

- Apreciază pagina -

6 Comentarii
 1. Marius. spune

  După 30 de ani de la revoluție, multi dintre noi nu au înțeles nimic

 2. Nanu spune

  Sant doua institutii care paraziteaza bugetul Romaniei si care au posturi caldute ptr amploiati politici si progeniturile lor , NUMITELE AGENTIA DE MEDIU SI APELE ROMANE CARE SUG BUGETUL SI NU FAC NICI SANGE IN BALEGA ! I-a intrebat cineva vreodata care-i activitatea lor si cum isi justifica salariile barosane de bugetari ? I-a intrebat cineva ,CATE AMENZI SI SANCTIUNI AU DAT IN ULTIMII 15 ANI ? V-ati uitat vreodata iarna in amonte de puntea de la Carpati de pe paraul Cuejdi , sa vedeti toata mizeria tiganilor aruncata in acest parau care traverseaza orasul ? Vara nu se vede din cauza vegetatiei dar iarna cand nu este zapada ,se vad gramezile de gunoi si mizerii in toata ,,splendoarea” lor , dar CINE SA LE VADA ?

 3. Mara spune

  Din păcate, ceea ce duce la astfel de situații(și nu numai în râuri!) este LIPSA BUNULUI SIMT! Aceste gunoaie nu au apărut din neant, nu le-au aruncat politicienii, nici guvernanții, ci oamenii lipsiți de ceea ce este ELEMENTAR. Ceea ce bunicii noștri NU ar fi făcut. Peste câte generații vom fi mai responsabili?

  1. Ioan B. spune

   Din mosi-stramosi, in Romania gunoiul se arunca la garla, sa-l duca apa.Dar apele il aduc inapoi.

 4. Adri spune

  Nu este singura rusine, si gardurile caselor de la romani sunt din ce in ce mai inalte !😕

 5. Ioan B. spune

  Asa arata albiile raurilor din Romania, asa arata Romania.O tara cu oameni frumosi si civilizati.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate