In acest moment se desfasoara cautarile persoanei inecate ieri in Bistrita in zona Brasauti

0

In acest moment se desfasoara cautarile persoanei inecate ieri in Bistrita in zona Brasauti

10.30 – 31.07.2010

UPDATE:

Postul de Poliţie Dumbrava Rosie a fost sesizat, prin 112, în ziua de 30 iulie, în jurul orei 18.40, despre faptul că în timp ce trei persoane încercau să traverseze râul Bistriţa, cu un TAF, în dreptul localităţii Brăsăuţi, utilajul a fost luat de curenţii de apă, rămânând izolat în mijlocul râului.
În momentul în care utilajul a rămas împotmolit, cele trei persoane au urcat pe cupolă si au solicitat ajutor prin Serviciul de Apeluri de Urgenţă 112. Una dintre persoane P. Vasile, de 32 de ani, din comuna Piatra Soimului s-a descălţat de cizme, a afirmat că stie să înoate foarte bine si de pe cupola utilajului s-a aruncat în apă. A înotat în aval circa 200 de metri, după care la o cotitură a râului a dispărut din raza vizuală a celorlalte două persoane.
Semnalmente persoană dispărută : înălţime 1,85 metri, constituţie atletică, ten alb, păr saten, prezintă o cicatrice în zona frunţii, deasupra sprâncenei stânga. Era îmbrăcat cu o cămasă albă în carouri maro, cu mâneca scurtă, pantaloni tip salopetă de culoare albastră si era încălţat cu sosete de culoare albastră.
Postul de Poliţie Dumbrava Rosie continuă cercetările pentru depistarea persoanei dispărute.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate