Impreuna la bine si la rau

0

V. Oleh, de 38 de ani, din comuna Gherăesti, judetul Neamt, a fost cercetat si trimis in judecata pentru evaziune fiscală, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat si cu număr fals de înmatriculare si V. Mihaela, de 35 de ani, din comuna Gherăesti, judetul Neamt, care a fost cercetată si trimisa in judecata pentru detinere de armă neletală din categoria celor suspuse autorizării, fără drept si detinere de obiecte de distractie pe bază de amestecuri pirotehnice din clasele II – IV, T1, T2, precum si a artificiilor din clasa I, fără drept.
În fapt, în data de 7 septembrie 2009, în jurul orei 17.15, un echipaj de politie rutieră din cadrul Biroului Rutier Roman l-au depistat pe V. Oleh, pe DN2, în localitatea Săbăoani, judetul Neamt, care conducea un autoturism neînmatriculat si cu numere false de înmatriculare.
La controlul efectuat în autoturism, politistii au găsit 17.369 de pachete de tigări, de diferite mărci, netimbrate sau purtătoare a unor timbre fiscale, altele decât cele românesti, pentru care bărbatul nu a fost în măsură să prezinte documente de provenientă sau de certificare a calitătii. Întreaga cantitate de tigări a fost ridicată în vederea confiscării.
În martie 2010, la locuinta sotilor V. Oleh si Mihaela a fost efectuată o perchezitie domiciliară, autorizată de Tribunalul Neamt, ocazie cu care au fost identificate: o armă cu aer comprimat, din categoria celor supuse autorizării, 112 alice, 58 petarde, 17 rachete pirotehnice, 2.369 de pachete de tigări, de diferite mărci si 13 pet – uri, cu capacitatea de 2 litri, continând băuturi alcoolice spirtoase. Din cercetările efectuate s-a stabilit că V. Mihaela a achizitionat arma cu aer comprimat, munitia aferentă si obiectele pirotehnice identificate cu ocazia perchezitiei.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate