Importantă donaţie de carte a Editurii Polirom, la Biblioteca Judeţeană „G. T. Kirileanu” Neamţ

0

Biblioteca Judeţeană „G. T. Kirileanu” Neamţ a primit de curând o importantă donaţie de carte din partea Editurii Polirom, care se constituie astfel într-un veritabil sponsor al îmbogăţirii fondului de carte al instituţiei de cultură nemţene.

Cele 1.145 de volume vor ajunge la cititorii din judeţul Neamţ, fie prin intermediul Bibliotecii Judeţene, fie prin intermediul bibliotecilor din teritoriu, urmare a unei repartiţii riguros stabilite la nivelul compartimentului completarea colecţiilor din cadrul Bibliotecii Judeţene.

Adrian Alui Gheorghe, directorul Bibliotecii Judeţene: „Cărţile oferite de Editura Polirom, în urma unei discuţii cu dl. Silviu Lupescu, directorul general, sunt binevenite în contextul actual cînd multe dintre bibliotecile publice din judeţ sunt la limita funcţionării datorită lipsei fondurilor de achiziţie. Din păcate multe administraţii publice locale nu alocă fonduri pentru achiziţia de carte, în perioada următoare vom veni cu cîteva date statistice care să releve interesul/ dezinteresul pentru cultură al fiecărei primării în parte. Şi dacă tot e vorba de statistici, în solicitările cititorilor din biblioteca noastră pe anul 2015, cărţile apărute la Editura Polirom sunt pe primul loc, urmate de apariţiile editoriale de la Humanitas şi RAO”.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate