„Îmi pare foarte rău că există aceste dovezi clare de amatorism la Primăria Piatra-Neamț!” (Adrian Niță)

0

Cu puțină implicare din partea unor oameni devotați, elevii Școlii Gimnaziale nr. 5 nu vor mai fi nevoiți să se mute în Speranța (așa cum dorea domnul primar), pentru cursurile de la step by step, pentru că școala lor va intra în reparații, ci vor fi relocați, temporar, într-o clădire a Consiliului Județean Neamț, pe strada Gavril Galinescu, la Școlile Normale (detalii aici – click).

După mult zgomot făcut de conducerea Primăriei Piatra-Neamț, care și în cazul acestui proiect de modernizare a fost „luată prin surprindere”, anunțând că va muta elevi și cadre didactice într-un alt cartier, astăzi, împreună cu președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, și cu Florentina Luca-Moise, inspector școlar general, am găsit soluția cea mai potrivită în cazul de față. Copiii vor studia o perioadă în vecinătatea școlii lor.

Nu este pentru prima dată când autoritățile locale își dovedesc incapacitatea de a gestiona problemele orașului! La fel au făcut și cu grădinița arondată Școlii 3! Au anunțat cu câteva zile înainte de începerea anului școlar și a lucrărilor că spațiile pentru preșcolari sunt indisponibile! Nici atunci nu au fost în stare să alinieze calendarul executării reparațiilor cu cel al cursurilor școlare și au creat disconfort pentru copii și părinți!

Îmi pare foarte rău că există aceste dovezi clare de amatorism la Primăria Piatra-Neamț!”, a transmis Prefectul Județului Neamț, domnul Adrian Niță.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate