[Imaginile zilei] Coadă la poliție pentru cazier

0

Nemțenii au luat cu asalt ghișeul Serviciului Cazier Judiciar din Piatra-Neamț.

Începând cu data de 25.05.2020, Serviciul Cazier Judiciar, Statistică și Evidențe Operative Neamț a revenit la programul normal de lucru cu publicul. Astfel, activitatea de eliberare a certificatelor de cazier judiciar nu se va mai desfășura pe bază de programare telefonică, ci în ordinea prezentării la ghișeu.

În ultimele zile cozile s-au întins până în stradă și e un fenomen întâlnit în aproape toate județele din țară, nu doar în Neamț. Zilnic, nemțenii se prezintă la sediul din Piatra-Neamț pentru a obține cazierul judiciar sau certificatul de integritate care le este util la angajare, la obținerea permisului de conducere auto sau în alte circumstanțe.

„Facem apel către cetățeni de a da dovadă de înțelegere, responsabilitate și de a respecta cu strictețe măsurile impuse de autorităţi (distanța minimă/ purtarea măștii de protecție/ dezinfectarea mâinilor). Abaterea de la măsurile impuse poate antrena riscuri majore, periclitând siguranța şi sănătatea cetățenilor. De asemenea, adresăm rugămintea ca prezentarea la ghișeul de relații cu publicul să se realizeze numai în situații urgente, când certificatul de cazier judiciar/de integritate comportamentală este absolut necesar, iar obținerea acestuia nu poate fi amânată până la stabilizarea situației.”, precizează IPJ Neamț pe site-ul instituției.

Mai multe detalii și recomandări despre SERVICIUL CAZIER JUDICIAR, STATISTICĂ ȘI EVIDENȚE OPERATIVE oferite de IPJ Neamț aici – click.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate