[IMAGINI] Un nou sens giratoriu în Piatra-Neamț, aproape finalizat

5

Este vorba despre noul sens situat pe strada Bistriței, în apropierea supermarketului SUPECO (vis-a-vis de autogară, orientativ). Deși lucrările nu sunt complet finalizate, în acest moment sensul giratoriu este funcțional. Mai jos, câteva imagini surprinse astăzi, 14 ianuarie:

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
5 Comentarii
 1. Paul spune

  Giratoriile, ca si semafoarele, sunt binevenite. De exemplu, inainte de a se regulariza semaforizarea intersectiiilor dintre str Lamaitei si B-dul Traian, se statea si 25-30 de minute, ca sa patrunzi pe Traian. La Caciulesti a dat Dumnezeu sa se semaforizeze, in sfarsit, una dintre cele mai periculoase intersectii din Romania, cu multe victime la activ. Nu fac politica si nu amestec borcanele intre ele!

 2. Noah spune

  E pentru Kaufland giratoriul .Nici o legătură cu Supeco .
  Și nu e vizavi de gara ci de autogara Minut .

 3. Ady spune

  Se pregatesc sa mai fure bani prin intermediul, proectului de modernizare al statiilor de autobuz, dotandule cu incarcare USB si WIFI.

 4. Andron Ana spune

  Macar au refăcut blestemația aia de trotuar “fantoma”? Mai am de mers pe acolo cu căruciorul (fetita de 1 an); si nu e ca si cum am un căruț cu suspensii de masina, dar chiar nu as arunca banii pe fereastra, rupându-i rotile pe drum.

 5. Das Reich spune

  orasul giratoriilor infinite…. cand am citit m-a umflat rasul. Un giratoriu…Apapserv o avarie…. Stiri zilnice in presa locala.

  propun schimbarea emblemei orasului care sa includa folcloristele lui Stefan, spitalul ars al lui Arsene si un giratoriu al tuturor administratiilor locale

  imi place ca ieri se anuntau pierderi de 51 de milioane de lei la Perla Invest si in fundal se vad gondolele bine mersi.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate