(IMAGINI) Incendiu puternic la hala unui operator economic din Neamț. Intervenția pompierilor a durat aproape 3 ore

1

La ora 05:00, prin apel la 112 pompierii au fost solicitați să intervină în comuna Costișa pentru stingerea unui incendiu produs la o hală a unui operator economic, ce are ca domeniu de activitate prelucrarea lemnului.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție din cadrul SVSU Costișa, punctului de lucru Roznov și Detașamentului de pompieri Piatra Neamț
Incendiul se manifesta cu flacără deschisă la acoperișul și în interiorul unei hale de producție, cu posibilitatea propagării la întreaga clădire și la materialele lemnoase.
Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului. Au ars aproximativ 200 mp din acoperișul halei (construit din lemn și acoperit cu plăci de azbociment) și s-au deteriorat două utilaje (prese hidraulice).
Incendiul s-a produs, cel mai probabil din cauza scânteilor purtate de vânt și căzute pe materiale combustibile.
Intervenția a durat aproximativ trei ore
, a transmis ISU Neamț.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Titi spune

    De ce nu știți ca erau sa moară si doi pompieri. Unul si a rupt piciorul in 3 locuri, altul semiconstient cu otoragie dupa o căzătură puternica, totul intr o singura intervenție. Frumoasa mușamalizarea…….slabă pregatire, sefii trebuie sa o ascundă, nu?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate