IMAGINI din Ceahlău. S-a pus bariera pe Axial: Mașini blocate (VIDEO)

2
Intrare Axial dinspre Durău / FOTO: ISU NEAMȚ

Imaginile care ajung la redacție din zona Ceahlău sunt dezolante. Apele au ieșit din mai multe puncte și fac ravagii. Drumurile sunt inaccesibile. Potrivit ISU Neamț, un podeț s-a rupt pe un drum comunal și 30 gospodării riscă să rămână izolate. Localnicii spun ca în ultimi 50 de ani nu a fost niciodata atât de multa apă.

Din cauza inundațiilor curentul electric a fost întrerupt, iar Axialul Izvorul Muntelui – Durău a fost închis. S-a pus bariera pentru a opri noi mașini să intre pe acest drum foarte circulat în ultima perioadă. Potrivit surselor noastre, câteva autovechicule sunt blocate în trafic pe axial și acum se lucrează la deblocarea lor. Aversele continuă.

ISU Neamț confirmă închiderea Axialului și blocajul rutier: „DJ155F (drumul axial Bicaz – Durău) este blocat pe ambele sensuri de mers. (mai multe autoturisme sunt blocate din cauza aluviunilor și arborilor căzuți)”

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. Anonim spune

    Consecintele drefrisarilor necontrolate!

    1. Adrian spune

      Consecintele pacatelor noastre si ale apostaziei majoritatii ortodocsilor, a caderii in erezie, in ecumenism. Dumnezeu ne avertizeaza dar cati vad si inteleg? Lumea cauta vinovati dar vinovatii sunt oamenii insisi, toti contribuie cu necredinta lor la caderea acestei lumi. Degeaba scot multi pe Dumnezeu din ecuatie incercand sa se limiteze la o analiza struct materiala a lumii, caci Dumnezeu nu poate fi scos din ecuatie, Dumnezeu sustine viata tuturor si daca Dumnezeu ne paraseste toate intra in colaps, totul se autodistruge. Numai intoarcerea inimilor noastre catre Hristos Dumnezeu poate schimba ceva si chiar daca nu lumea, ne poate schimba pe noi insine in bine.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate