Imaculații, drăgălașii, neprihăniții și cuviincioșii de la PNL s-au supărat pe omul rău de la PSD

0

Consilierii PNL și USR, imaculați și inocenți ca niște mici drăgălășenii din pluș, s-au arătat deranjați de faptul că omul rău de la PSD, intitulat Arsene, le-a zis nasoale într-o ședință de consiliu județean. ”Nu vom accepta să fim insultați” a zis unul dintre liberali, sperăm că nu a și plâns.

Desigur că nu aprobăm și nici nu încurajăm derapajele de limbaj ale nimănui, indiferent că se numește Arsene, Cozmanciuc, Bulai etc. Ce este de râs, totuși, este cum se simt acum deranjați liberalii de limbajul unui PSD-ist după ce ani de zile am auzit de la ei și ai lor numai ”m**e PSD”, ”Arsene penalul”, ”hoții de la PSD” și așa mai departe.

Este absolut drăguț cum băieții inocenți de dreapta, după ce au transformat ”m**a” în brand de țară și toți erau hoți în afară de ei, acum sunt deranjați de derapajele de limbaj ale lui Arsene la adresa lor, în condițiile în care derapajele lui Arsene nu se ridică nici la 1% din derapajele lor de limbaj la adresa lui Arsene și PSD.

Oare drăgălași aceștia de la PNL nu au rușine față de cei din jurul lor? Nu au familii? Nu au prieteni? Oare ei nu își dau seama că toți apropiații lor au văzut ce era la gura și la tastatura lor în ultimii ani când venea vorba de PSD? Cum să iasă ei acum și să spună că nu le place când se vorbește urât în mediul politic după ce chiar ai lor au inventat moda asta și ”m**a” din mediul politic?

Dacă te uitai la acești consilieri de pluș, în campania electorală ziceai că după ce ajung la putere se va da o lege să poarte botnițe ca să nu muște din PSD iar acum sunt ca niște pisicuțe sensibile care se zburlesc de sub bancă. Penibil maxim cum au ajuns liberalii de la ”Îi scoatem din politică, îi băgăm în pușcării, îi dam afară” la ”Nu acceptăm să ne insulte”.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate