Ilegalități cu material lemnos – controale la 3 firme, amenzi de 27.000 de lei (FOTO)

0
FOTO: IPJ Neamț

La data de 21 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Fondului Forestier și Piscicol din cadrul Serviciului de Ordine Publică și specialiști din cadrul Direcției Silvice Neamț- Ocolul Silvic Roman au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii delictelor silvice.

Astfel, au fost efectuate verificări, la trei societăți comerciale din Horia și județul Suceava, referitoare la modul de deținere, transport și comercializare al materialului lemnos.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 6 sancțiuni contravenționale, conform Legii 171 din 2010, în valoare totală de aproximativ 27.000 de lei.

Ca măsuri complementare, au fost confiscați 25,13 m.c. de cherestea, în valoare de aproximativ 22.000 de lei, material lemnos deținut fără documente legale.

Totodată, s-a dispus confiscarea valorică a unui volum de aproximativ 94 m.c. material lemnos, diferite esențe, în valoare de 14.500 de lei, cantitate neidentificată în depozit.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate