IJJ Neamț: Angajări din sursă externă, fără concurs

0

Inspectoratul de Jandarmi Județean Neamț organizează selecție pentru încadrarea temporară, fără concurs a 11 posturi de execuție vacante de subofițer, pe o durată determinată, ce nu poate depăși 30 de zile de la data încetării stării de alertă, astfel:

Nr. crt.Denumirea postului vacantStructura  LocalitateaNumăr de posturi
 Subofițer operativ principalDetașamentul 1 Jandarmi MobilPiatra-Neamț3
 Subofițer operativ principalDetașamentul 3 Jandarmi Bicaz    Bicaz1
 Subofițer operativ principal (și conducător auto)1
 Subofițer operativ principal (specializare veterinar)1
 Subofițer operativ principal (și conducător auto)Detașamentul 4 Jandarmi Roman  Roman2
 Subofițer operativ principal2
 Subofițer operativ principalDetașamentul 5 Jandarmi Târgu-Neamț – Postul de Jandarmi Stațiune Balneoclimaterică Bălțătești    Bălțătești1

Pentru a participa la procedura de selecție, candidații trebuie să îndeplinească cumulativ condițiile legale, criteriile specifice și cerințele pentru ocuparea posturilor vacante. Nu se admit derogări de la niciuna dintre condițiile de participare prevăzute în anunțurile publicate la adresa: http://www.jandarmerianeamt.ro/category/cariera/angajari-din-sursa-externa/.

Candidații care solicită înscrierea la selecție vor transmite dosarul de recrutare, în format electronic (scanat, în format pdf, într-un singur e-mail), până la data de 08.11.2020 ora 12.00, la adresa de e-mail :

În cazul în care dimensiunea atașamentelor depășește 15 MB vor fi transmise mai multe e-mailuri succesive, numerotate crescător.

Candidații care îndeplinesc condițiile de participare și ale căror dosare de recrutare sunt complete și corect întocmite, vor fi planificați la interviu. Interviul se va desfășura la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Neamț, conform graficului activităților, în baza planificării ce va fi afișată pe site-ul unității. Interviul va fi înregistrat audio-video.

Candidații selecționați trebuie să fie apți din punct de vedere medical, fizic și psihologic. Aptitudinea se constată de structurile de specialitate ale M.A.I., printr-o examinare medicală și evaluare psihologică, potrivit reglementărilor specifice în domeniu.

Candidații selecționați vor fi încadrați pentru o perioadă determinată, ce nu poate depăși 30 zile de la data încetării stării de alertă, iar la expirarea termenului pentru care au fost încadrați vor fi trecuți în rezervă de drept.   

La informațiile cuprinse în anunțuri și graficul desfășurării selecției, pot surveni modificări sau completări, caz în care acestea vor fi publicate în timp util prin afișare la sediul Inspectoratului De Jandarmi Județean Neamț și pe site-ul unității.

Relații suplimentare privind organizarea și desfășurarea selecției, pot fi obținute de la Serviciul Resurse Umane din Inspectoratul de Jandarmi Județean Neamț, telefon: 0233/230391, interior 24407/ 24535, luni-vineri, între orele 08.00 – 16.00.

  • IJJ Neamț, Compartiment Informare, Relații Publice și cu Publicul
aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate