IJJ Neamț: 11 infracţiuni constatate şi 150 de contravenţii sancţionate în luna februarie

0

 

IJJ---februaire

În cursul lunii februarie, jandarmii nemţeni au acţionat zilnic, la nivelul judeţului întregului judeţ, pentru menţinerea unui grad de siguranţă ridicat al cetăţenilor, executând 358 de misiuni specifice de ordine şi siguranţă publică.

În perioada de referinţă, jandarmilor le-au fost direcţionate 447 de apeluri prin sistemul unic de urgenţe 112, intervenind în 43 de situaţii pentru aplanarea unor stări conflictuale.

În ceea ce priveşte segmentul de prevenire şi combatere a faptelor antisociale, oamenii legii au desfăşurat 19 acţiuni de prevenire la care au participat aproximativ 1200 de persoane, au aplicat 150 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 23 pe linie silvică iar cuantumul amenzilor a fost de 21.750 lei.

Tot în această perioadă, efectivele Jandarmeriei Neamţ au constatat 11 infracţiuni, au reţinuţi 12 autori de fapte penale iar alte 14 persoane au fost conduse la sediile poliţiei în vederea continuării cercetărilor.

Nu în cele din urmă misiunile executate în cooperare cu alte instituţii reprezintă un indicator important de evaluare a activităţii specifice pe linie de ordine publică a Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Neamţ, cele mai importante fiind cele executate în cooperare cu I.P.J. Neamţ, cu organele care gestionează activitatea silvică şi piscicolă, cu executorii judecătoreşti dar şi cu alte instituţii din judeţ.

Totodată, au fost puse în executare 24 de mandate de aducere iar pe timpul misiunilor de asigurare a măsurilor de ordine cu ocazia desfăşurării celor 17 manifestaţii publice de pe raza judeţului Neamţ nu a fost constatată nicio faptă antisocială, ceea ce înseamnă că cetăţenii au înţeles încă o dată să se manifeste în mod paşnic şi civilizat, fiind partenerii Jandarmeriei în aceste misiuni.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate