Iată cum ați fost manipulați și unde stăteau hoții de la spital

0

Fostul manager al spitalului din Piatra-Neamț, Lazăr Ioan este trimis în judecată în două dosare de corupție cu prejudicii de milioane de euro. Mai concret, împreună cu alți infractori a pus la cale achiziții supraevaluate, săli de operații, tomograf. etc în valoare de milioane de euro.

Când a fost dat afară din funcție, fostul director (actualul inculpat) Ioan Lazar se afla în plin apogeu infracțional, lucru despre care noi tot scriam la acel moment. Desigur că unii ”deontologi” țineau partea infractorilor la acea vreme și spuneau că noi manipulăm…

Dar haideți să ne amintim câteva titluri aparținând altor publicații care apărau cu bună știință (sau din neștiință) grupul infracțional din spital acuzându-ne pe noi de manipulare:

„PSD, jos mâinile de pe Spitalul Judeţean!”
„Jocuri politice murdare la Spitalul Judetean”
„Jos mîinile de pe Spitalul Neamt!“
„Neamț: Șefa CJ anunță decapitarea lui Lazăr”
„Poporul cere: „NU demiterii șefului SJU Neamț!“ Miting de susținere pentru managerul Ioan Lazăr, la Spitalul Județean”

Ultimul titlu din listă precum și poza de mai sus se referă chiar la un protest spontan la care unii angajați ai spitalului au fost manipulați să participe în scopul susținerii fostului director – adică a actualului inculpat – pentru a rămâne la șefia spitalului. Frumos, nu?

Doar unii oameni au înțeles că ceea ce scriam noi era adevărul, că se petreceau mari fapte de corupție și se furau milioane de euro de la spitalul din Piatra-Neamț.
Din păcate alții, manipulați, au ales să ne jignească și să ne calomnieze însă nu ne grăbim să-i acuzăm sau să îi ofensam acum când s-a dovedit că noi avem dreptate. E oarecum normal că am fost bălăcăriți la acea vreme. Noi eram singurii care spuneam că se fură, celelalte ziare veneau cu articole care susțineau contrariul, unii politicieni se înghesuiau să ia apărarea infractorilor, mafia era bine organizată și își susținea grupul infracțional de la spital chiar și cu organizarea de proteste. Ce să creadă un om care nu cunoaște realitatea? Pe noi care spunem că e neagră sau pe alții 10 care spun că e albă?

Iată că a fost nevoie de 7 ani de zile pentru ca unii să conștientizeze că au fost manipulați și convinși să susțină public niște infractori.

Fii deștept și gândește cu capul tău, nu crede orbește în ceea ce instigă manipulatorii! E posibil să realizezi peste 7 ani că de fapt ceea ce susțineai tu era un grup infracțional!

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate