Iar s-au împărțit bani de la Consiliul Județean Neamț

2

Astăzi a avut loc o ședință extraordinară de consiliu județean în care pe lângă împărțitul banilor veniți de la centru s-au mai facut și ceva asocieri cu UAT-uri din județ.
Cei interesați de amănunte pot descărca toate proiectele de aici (Proiecte de hotărâre ședință extraordinară 11.11.2015) .
Grupul PNL a votat contra, acuzând că banii au fost împărțiți pe criterii politice.
Cristian Tapalagă, liderul consilierilor PNL din Consiliul Județean Neamț a declarat în exbanicjnclusivitate pentru ziarpiatraneamt.ro:
Pe mine m-au interesat persoanele sau UAT-urile care nu au primit deloc. Este mult prea mult ca o comună în care locuitorii acesteia sunt de toate afinitățile politice, și PNL, și PSD, și tot ce înseamnă clasă politică, să nu primească niciun ban. Asta a fost singura nemulțumire a noastră. Am solicitat și ieri în discuția cu domnul președinte o sumă cât de mică, dar să fie alocată. Se pare că nu s-a ținut cont de această solicitare a noastră, majoritatea actuală din Consiliul Județean așa a crezut de cuviință. Așteptăm, timpul va rezolva, sperăm într-o schimbare a majorității în care să facem într-adevar ceea ce trebuie făcut.
Este clar, banii se direcționează politic. Este părerea mea și vorbesc în numele meu, nu ca și lider de grup. Se direcționează politic. Sperăm ca odată și pentru totdeauna acest lucru să se elimine definitiv, iar alocarea sumelor să fie făcută pe principii corecte, transparente și doar celor care într-adevăr au nevoie de bani.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. Pietreanu spune

    DA ,DA CEAUSESCU -PCA URA URA URA !
    DA ,DA ARSENE -PSD URA URA URA!

  2. Maria spune

    SĂ TRĂIASCA P.S.D.CU SEFUL LOR FINDCĂ EL A ÎNPARȚIT BANI
    FELICITĂRI…..

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate