Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
luni 19 august 2019
 • :
 • :

Iar s-a ”defectat” strada Izvoare – băieții de la Drupo dorm în papuci

Cam singurul subiect de infrastructură din Piatra-Neamț cu care este atacat sistematic Consiliul Județean, este cel legat de strada Izvoare, stradă care până ce va intra în reabilitare (este deja scoasă la licitație) ar trebui să fie întreținută de firma Drupo ce aparține Consiliului.

Din păcate cei de la Drupo, deși au salariile ridicate la cer, nu sunt interesați real de această stradă deși știu că în permanență șefii lor de la CJN sunt atacați mediatic pe acest subiect.

Înainte de Paște au sărit din câteva locuri pavelele cu care „doreii” de la Drupo au astupat craterele. Credeți că a venit cineva măcar să le pună înapoi ca să nu își rupă oamenii mașinile? NU. Nu a venit nimeni, doar m**a nu și-o iau cei de la Drupo, m**a e doar pentru cei de la Consiliul Județean.

Pentru cei de la Drupo și pentru cei care trebui sa fie atenți să nu își rupă pietrenii mașinile chiar de Paște, salariile merg în continuare.
2 comentarii la “Iar s-a ”defectat” strada Izvoare – băieții de la Drupo dorm în papuci

 1. Ionela

  Aseară îți trebuia barcă și trebuia sa ghicești unde sunt gropile. Dacă vine un străin își rupe masiva. Taxele la primărie merg incotinuare nu te scutește nimeni de ele

  Raspunde
 2. E. Timofte

  Dar de Batca Doamnei când faci comentarii? Este drum intravilan și nu are mai mult de 4 km zona locuibila. Periodic se împrăștie pietriș, și atât… La prima ploaie… o luam de la capăt! Pe banii cui?

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *