Iar ofensează primăria inteligența pietrenilor. Ne prezintă ce va face cu 30.000 euro, dar folosește poze de la ceva care costă 500.000 de dolari

4

În fiecare zi ne propunem să nu mai scriem nimic negativ despre primăria Piatra-Neamț ca să nu devenim enervanți cu atâtea critici la adresa administrației locale, dar primăria nu și nu, Batman, Batman. Ofensează inteligența pietrenilor zi de zi.

Acum vedem cum vine sponsorizat peste pietreni pe rețelele de socializare viceprimarul USR, Irimia Marius, care ne spune cum vor face ei parcuri frumoase pentru animale și vor investi 150.000 lei (aproximativ 30.000 euro), dar ne prezintă imagini extraordinare de la un parc de 500.000 de dolari din SUA.

Este un afront la inteligența cetățenilor să le arăți o poză cu o investiție de 500.000 de dolari și să le spui cum ai sa faci tu două la fel cu doar 30.000 de euro.
Devine din ce în ce mai deranjantă aroganța celor care conduc acest oraș și care ofensează inteligența pietrenilor, zi de zi.

Cu tot respectul, domnilor de la primărie, dar cum să le arătați oamenilor din Piatra-Neamț o poză cu un Mercedes și să le spuneți că veți lua două la fel, când de fapt voi aveți în buzunar bani doar pentru două Dacii fără motor?

telegram ziar piatra neamt
Citește și
4 Comentarii
 1. Clau spune

  Hmm, cumva articolul nu are sens, am inteles poza, dar este specificat in proiect undeva ca va avea aceeasi suprafata si aceleasi atractii?
  Adica acestea:
  Park Features:
  2 Miles of Trails
  3 Athletic Fields
  2 Basketball Courts
  3 Bocce Courts
  Community Clubhouse
  Community Garden
  Newtown Dream Dog Park
  Park Place Senior Center
  Mark Burkhalter Amphitheater
  13 Picnic pavilions
  2 Playgrounds
  Restrooms
  3 Softball/Baseball Fields
  4 Tennis Courts
  4 Pickleball Courts (2 allowed to be reserved)
  Veterans Memorial Walk

  ADMIN: Înțeleg că vreți să salvați situația dar nu aveți ce salva. Nu poți să arăți o poză cu o limuzină și de fapt să fie o Dacia…

  1. Clau spune

   Nu vreau sa o salvez, ca oricum banii sunt aruncati pe geam in buzunarul cui trebuie, dar articolul trebuie sa prezinte toate detaliile.
   Prezentarea repectivei poze ar putea atrage probleme de copyright, dar cum am spus cei 500k USD nu s-au dus doar pe locuri de promenada pentru animalute.
   ADMIN: Cei 500.000 de dolari au fost oferiți de firma Purina pentru renovarea mai multor parcuri de caini din SUA. 500.000 dolari fiecare renovare, doar parcuri pentru caini. Ce ati enumerat dvs nu face parte din zona renovata. Newtown Dream Dog Park e doar o parte a unui parc imens de atractii. Puteti cauta si singur, ca sa nu credeti ca inventam noi. Cateva surse: http://www.themunicipal.com/2018/04/creating-a-successful-dog-park/ ; https://newscenter.purina.com/2014-12-10-Beneful-Unveils-Fourth-500-000-Dream-Dog-Park-In-Prescott-Arizona ; https://atlantapetlife.com/newtown-dream-dog-park ; https://www.prnewswire.com/news-releases/georgia-dog-owner-wins-dream-dog-park-contest-102528569.html ; https://www.google.com/maps/search/Newtown+Park/@34.0203872,-84.2667507,17z

 2. Irimia ghe spune

  sa le fie rusine
  orasul este plin de mizerie, gropi

 3. stefan spune

  Foarte frumos!Era mai rau invers :sa cheltuie 500.000 dolari pe un parc de 30.000!Apropo, ce se mai aude cu parcurile din Valeni si de langa Cimitirul Pietricica?!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate