Iar a mințit domnul Culiță Tărâță

0

spitalul orasenesc Bicaz

De fiecare dată când am spus că nu se poate deschide spitalul de la Bicaz, domnul Culiță Tărâță s-a apucat de mâncat rumeguș făcând aluzii obosite la adresa publicației noastre . Ei bine … a nu știu câta oară, mincinosul de la C.J.N. nu a avut dreptate mințind  de curând a nu știu câta oară în legătură cu deschiderea spitalului din Bicaz.
C.A.S. nu alocă buget acestei unităti de care spune că nu e eligibilă, respingând spitalul din Bicaz pentru lipsa documentelor de eligibilitate prevăzute de HG nr.400/2014, coroborate cu prevederile ordinului MS/CNAS nr.619/360/2014“… bla bla bla.
Spitalul din Bicaz a fost închis din cauza unei decizii cretine a PDL și a dus la privarea de servicii medicale de proximitate peste 50.000 de nemțeni. Personal consider închiderea acestui spital ca fiind o faptă nepedepsită de atentat la siguranța națională și cred ca razboinicul Tărâță ar trebui sa nu mai bată campii inutil, ci să facă o plângere penală împotriva celor care au luat această decizie ce atentează la viața nemțenilor, asta dacă nu e prea ocupat cu a ne face nouă plângeri penale, civile și reclamații pe la poliția economică.
Dacă aș fi om politic ales în Neamț de mii de oameni mi-aș lua un cort și m-aș muta în fața ministerului o zi, o săptămână, o lună, până ce aș obține redeschiderea spitalului de la Bicaz. Dar nu poți să ceri așa ceva unui om ca Tărâță care merge numai în limuzine și are de coordonat zeci de afaceri pe care le deține prin interpuși.
Mai ramâne și variana ca vreun partid din Neamț să se apuce de strâns semnături pentru deschiderea acestui spital, că vin și alegerile acuș și nu cred că există vreun ministru care să refuze o cerere de deschidere a unui spital semnată de 50.000 de oameni. Dar și asta ar însemna ca un partid să vrea să facă ceva pentru și cu oamenii din județ, că dacă e de strâns semnaturi pentru candidatura vreunui mincinos, imediat se mobilizează toți activiștii.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate