Ia spuneți voi, PNL-iștilor…

0

Acum un an de zile strigați din răsputeri românilor „m**e PSD”, afirmând că PSD a subjugat justiția, că sunt hoți, bandiți, că geme țara de corupție și ați cerut guvernarea ca să schimbați lucrurile. Ei bine, ați primit-o.

A trecut un an de zile de când aveți guvernm adică DNA, Ministerul Justiției, Poliție, Finanțe și toate instrumentele necesare să băgați la pușcărie hoții de care spuneați că veți scăpa țara dacă ajungeți la guvernare.

Unde sunt hoții? Unde sunt hoțiile? Unde este dreptatea pe care ați promis că o veți face? Vă spunem noi. Sunt doar două variante. Ori ați mințit și manipulat că e corupție peste tot, ori ați dat mâna cu hoții și acum lucrează și produc bani sau avantaje pentru voi.

După un an de guvernare PNL, DNA-ul e cu mâinile legate, justiția îngenuncheată și toate instituțiile de forță sunt dezarmate în fața corupției. Niciodată instituțiile de forță din România nu au fost mai slabe ca acum. După un an de guvernare PNL justiția nu a primit nici un milimetru de putere în plus pentru a lupta cu hoția din România. Vă este frică, domnilor din PNL, să redați puterea justiției?

Desființarea Secției de Investigare a Infracțiunilor din Justiție, Fără Penali în Funcții Publice, Desființarea pensiilor speciale și multe alte lucruri a promis PNL alături de USR când au făcut noul guvern. Se chema ”Acordul politic USR-PNL: 16 măsuri prioritare și criterii de integritate pentru Guvernul Orban”.

I.R.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate