I-au luat calul in contul unei datorii

0

În ziua 15 decembrie, în jurul orei 13.40, Sectia de Politie Rurală nr. 13 Băltătesti a fost sesizată, prin 112, de M. Gabriel, de 39 de ani, din comuna Crăcăoani, judetul Neamt, despre faptul că A. Alexandru, de 39 de ani si A. Vasile, de 38 de ani, ambii din municipiul Piatra Neamt, au pătruns în curtea sa si, cu un cutit, l-au amenintat, după care i-au luat o cabalină. Politistii s-au deplasat la fata locului si au demarat investigatiile.

Din primele cercetări efectuate, s-a stabilit că A. Alexandru si A. Vasile au pătruns, în curtea lui M. Gabriel, fără încuviintarea acestuia si, cu un cutit, l-au amenintat pe motivul unei datorii mai vechi. Politistii au stabilit că M. Gabriel avea o datorie de 900 de lei la rude ale celor doi suspecti si le-a dat celor doi calul în contul acestei datorii. Cabalina a fost restituită părtii vătămate. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunilor de amenintare, port, fără drept de cutit si violare de domiciliu.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate