I-a mulțumit că l-a crescut, oferindu-i o mamă de bătaie. Un tată din Neamț, agresat de propriul său fiu

0
imagine ilustrativă

Alcoolul face victime. De această dată, un bătrân de 68 de ani, a solicitat sprijinul organelor abilitate, cu privire la faptul că fiul său în vârstă de 42 de ani l-a agresat fizic în locuința sa din Roman.

Un bărbat de 42 de ani, din Roman, a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, fiind bănuit că și-ar fi agresat fizic tatăl.

La data de 28 martie 2021, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați de către 68 de ani, cu privire la faptul că a fost agresat de fiul său, de 42 de ani.

Din cercetări a reieșit că, pe fondul consumului de alcool şi a unui conflict spontan, cel în cauză ar fi exercitat acte de violență asupra tatălui său în timp ce se aflau în incinta locuinței din Roman.

În aceste condiții, existând o stare de temere și un risc asupra vieții și integrității victimelor, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva presupusului agresor.

În baza probatoriului administrat, acesta a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie.

Astăzi, acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Sursa: IPJ Neamț

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate