I-a izbit o găleată-n cap după care a scos cuțitul (NEAMȚ)

0
Foto caracter ilustrativ

În baza unor activități specifice întreprinse de polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman a fost depistată o femeie pe numele căruia instanța de judecată a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

La data de 23 iulie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au depistat, pe raza localității Gâdinți, o femeie de 51 de ani, pe numele căreia era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Aceasta era condamnată de Judecătoria Roman la o pedeapsă privativă de libertate de 2 ani și 2 luni pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare.

În fapt, la data de 22 iunie 2017, femeia a pătruns fără drept în curtea persoanei vătămate din localitatea Gâdinți, pe care a lovit-o cu o găleată în zona capului și cu pumnii peste corp, provocându-i leziuni care au necesitat pentru vindecare 8 – 10 zile de îngrijiri medicale. Ulterior, aceasta a ameninţat-o cu săvârşirea de acte cu violenţă asupra sa, folosindu-se de un cuţit.

Polițiștii au condus-o și depus-o la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

Sursa: IPJ Neamț

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate