Hotie pe fata la Troleibuzul – Servicii de maxim 20 euro pe luna contractate la 800 euro pe luna de catre fosta conducere a societatii

4

Site-ul www.troleibuzul.ro este un site de internet facut la nivelul de incepator-amator si are o valoare de piata estimata de specialistii IT la maxim 50 euro  si de portalurile specializate la sume cuprinse intre 4 si 6 euro ( Website market price :4 USD – sursa www.webuka.com )
In aceasta caricatura de site, Troleibuzul a investit 9600 euro fara TVA unei firme ce are sediul intr-o statie de benzina in comuna Farcasa .
Intr-o mare cardasie infractionala, suma achitata de Troleibuzul pentru intretinerea acestui site a fost de 800 euro fara TVA pe luna, adica aproximativ 43.000.000 lei vechi in conditiile in care o firma serioasa din acelasi domeniu din Neamt ar fi pretins maximum 1.000.000 lei vechi pe luna .
Cam asta se intampla cu banii nostrii iar firmele din Neamt care nu pupa in fund nici un partid aflat pe val nu pot sa isi vanda munca lor cinstita nici in conditiile in care presteaza servicii la preturi de 40 de ori mai mici decat cele contractate catre slugile politice . Acest sistem de supraevaluare a serviciilor in Neamt si de furt clar al banului public poate fi regasit si in alte domenii de activitate, nu doar in cel al serviciilor de internet .
In ultimii ani, in judetul Neamt si-au incetat activitatea zeci de firme si tineri specializati pe constructia si intretinerea de site-uri, in timp ce altii s-au scaldat in banii publici furand  si falimentand prestatorii de servicii cinstiti .
Vom urmari indeaproape acest caz si vom face tot ce ne sta in putinta si  este legal pentru ca cei vinovati sa plateasca penal .
contract1

contract2

Iosub Robert

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
4 Comentarii
 1. PR spune

  Robert,

  Oricine a acceseaza http://www.webuka.com poate observa ca site-urile sunt evaluate dupa alte criterii decat cele de design/layout/usability/portability. Sunt evaluate dupa trafic, asa ca nu are rost sa comparam un portal ca ziarpiatraneamt.ro cu un site, de ex, al unei galerii de arta. Portalul tau chiar daca are un design usual si practic (sa zicem) va fi evaluat mai bine datorita traficului, pe cand celalalt poate nu…. Cred ca exista o oarecare doza de subiectivism si poate o infrangere contractuala pe undeva. Si mai exista o vorba: prostia si boieria se platesc. Sa incadreze fiecare aceasta situatie acolo unde crede de cuviinta.

  1. Ziar Piatra Neamt spune

   In calitate de patron de firma de web-design/hosting/seo , profesor atestat web-design , examinator ECDL , expert SEO , admin la peste 500 site-uri evaluez site-ul troleibuzului la maxim 50 euro . Acesta este pretul corect de piata pe care il solicita o firma de web-design pentru acel site .
   Exemplu de site cu foarte putini vizitatori , mai putini decat site-ul troleibuzului , un site ce trateaza subiecte de fizica cuantica deci cu mult mai putin interes decat transportul unui judet http://www.alberteistein.ro ……… verificati singur .

   Iosub Robert

   1. PR spune

    Buna ziua d-le Iosub,

    Surprinzator dar site-ul indicat nu exista, cel putin acesta este mesajul pe care-l primesc incercand accesarea sa.
    Si comment-ul meu nu are nimic de a face cu valoarea reala a respectivului site(troleibuzul), ci facea referire stricta la maniera de evaluare webuka.

    Daca am fost gresit inteles, vreau sa rectific cu acest raspuns.

 2. Leo Taxil spune

  Mai consiliu judetean Neamt, CE AI DE SPUS???

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate