Hoți prinși în flagrant

0

In ziua de 07.01.2014, în jurul orei 20.30, P. Robert, de 37 ani, din Roman şi M. Robert, de 34 ani, din Roman au pătruns în apartamentul părţii vătămate Ş. Bogdan, de 33 ani, din mun. Roman, prin forţarea şi escaladarea unui geam termopan, cu intenţia de a sustrage bunuri, fiind prinşi în flagrant, în interiorul apartamentului, de o echipă de polițiști din cadrul Politiei mun. Roman. P. Robert a încercat să fugă, însă a fost prins şi imobilizat, iar la controlul corporal efectuat asupra acestuia, a fost găsit un cuţit cu lama de aproximativ 10 cm.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă la furt calificat, violare de domiciliu şi portul fără drept al unui cuţit iar suspecții au fost reținuți pentru 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman cu propunerea de arestare preventivă.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate