Hoti prinsi

0

Politistii au identificat autorii în cazul unui furt dintr-un magazin de electrocasnice, din Roman, a unei tentative de furt dintr-un magazin din Piatra Neamt si a unui furt de la o statie peco din comuna Săvinesti.

Politistii Serviciului de Investigatii Criminale Neamt au reusit identificarea si probarea activitătii infractionale a patru tineri suspectati că, în noaptea de 28/29 martie 2010, în jurul orei 02.50, au pătruns, prin efractie, într-un magazine de electrocasnice din municipiul Roman si au sustras, în mai putin de 30 de secunde, 11 laptop-uri si 1 televizor LCD, cauzând un prejudiciu în valoare de 28.488 de lei.

Din municipiul Roman s-au deplasat în municipiul Piatra Neamt, unde, în jurul orei 03.50, prin efractie, au pătruns într-un magazin, de unde au încercat să sustragă mai multe motofierăstraie, însă nu au reusit deoarece bunurile erau asigurate, prin legare de panoul de expunere, iar alarma antiefractie s-a declansat.

De asemenea, la ora 04.10 suspectii au alimentat autoturismul cu care se deplasau, la o statie peco, din comuna Săvinesti, cu circa 50 litri de benzină, în valoare de 212,55 lei, după care au plecat fără să achite contravaloarea combustibilului. Suspectii sunt: G. George, de 27 de ani, K. Zoltan, de 22 de ani, L. Alexandru, de 21 de ani, toti din municipiul Brasov si P. Marius, de 27 de ani, din localitatea Săcele, judetul Brasov.

Joi, 8 decembrie 2011, politistii l-au condus pe P. Marius la Parchetul de pe lângă Judecătoria Roman, pentru audiere, totodată Parchetul promovând la instantă propunere de arestare preventivă pe numele său. Judecătoria Roman a emis pe numele suspectului un mandat de arestare preventivă, pe o perioadă de 30 de zile, sub aspectul comiterii infractiunilor de furt calificat si tentativă la furt calificat. G. George si L. Alexandru sunt cercetati, în stare de arest preventiv, în alte cauze, iar K. Zoltan se sustrage urmăririi penale. Pe parcursul cercetărilor au fost recuperate 4 laptop-uri si contravaloarea combustibilului neachitat la statia peco din comuna Săvinesti.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate