Hoti fara Dumnezeu

1

Politistii Postului de Politie Zănesti au continuat cercetările în mai multe dosare de furt din biserici, rămase initial cu autor necunoscut, si au identificat suspectii ca fiind G. Mihai, de 20 de ani si V. Mihai, de 18 ani, ambii din comuna Podoleni, judetul Neamt.

Cei doi sunt suspectati că, în noaptea de 22/23 iulie 2012 au sustras bunuri dintr-o biserică din comuna Zănesti, judetul Neamt. Prin extinderea cercetărilor, politistii îi suspectează pe cei doi si de comiterea altor două furturi din biserici, situate în comuna Zănesti si orasul Roznov. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de furt calificat.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. mitik spune

    Precum ogoarele ROMANIEI,ramase parloaga,nelucrate(nu-i rentabil,neprofitabil); tot asa si tinerii „nelucrati” de parinti,scoala si preoti. Daca fiecare om din tarisoara noastra si-ar face onest, datoria, fiecare la locul lui, am avea o alta viata si fata in tara,cu noi insine si in Europa neravnita,care ravneste la beneficiile dar nu si la pagubele noastre. Eu nu mai vreau sa platim europei sa ne primeasca, pentru ca sa nu ne mai ameninte, umileasca si batjocoreasca,ajutati de „falitii nostri”,interni si externi.Bravo celor ce-si vad de treaba,si ignora ademenirile-nselatoare…Nu-i pasa Europei de viata noastra!!!!!Are interesele obscure si pentru unii evidente!!!!!!!!DOAMNE AJUTA-NE SI NE APARA DE VAZUTI SI NEVAZUTII DUSMANI,INTERNI SI EXTERNI!!!!!!!! HAI ROMANIA, TREZESTE-TE!!!!!!!!!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate