Hoț urmărit la nivel internațional, prins de polițiștii din Neamț

0
Imagine ilustrativă

Un tânăr, de 27 de ani, din Roznov, căutat de autoritățile din Germania, a fost depistat de polițiști. Acesta era urmărit, la nivel internațional, pentru comiterea infracțiunii de furt.

La data de 2 iunie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț au depistat, în municipiul Piatra Neamț, un tânăr, de 27 de ani, din Roznov, care era urmărit la nivel internațional.

Pe numele acestuia era emis un mandat european de arestare de autoritățile judiciare germane.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 2 august – 13 decembrie 2018, împreună cu o altă persoană, ar fi sustras de pe raza mai multor localităţi din Germania, 8.248 de litri de motorină din rezervoarele autoturismelor parcate.

Acesta a fost prezentat de polițiști procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bacău, care a dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore, fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Bacău.

Astăzi, acesta urmează să fie prezentat Curţii de Apel Bacău pentru confirmarea mandatului european de arestare.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate