Hoț profesionist în Neamț – În câteva zile a „rupt” cu furturile

0
Foto caracter ilustrativ

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bicaz au identificat și depistat un bărbat din Dămuc, bănuit de comiterea mai multor infracțiuni de furt, de pe raza localităților Bicaz Chei și Dămuc.

În urma unor investigații de specialitate, la data de 1 august a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bicaz au depistat într-o zonă împădurită de pe raza localității Bicaz Chei, un bărbat de 37 de ani, din Dămuc, bănuit de comiterea a șapte infracțiuni de furt din auto și din case de vacanțe în perioada 20 – 31 iulie a.c.

În urma activităților desfășurate aproximativ 60% din prejudiciul cauzat a fost recuperat.

În baza probatoriului adiministrat, bărbatul de 37 de ani, din Dămuc, a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat.

Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bicaz, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

UPDATE:

La data de 2 august a.c., bărbatul de 37 de ani, din localitatea Dămuc, bănuit de comiterea mai multor infracțiuni de furt calificat, a fost prezentat Judecătoriei Bicaz, față de acesta fiind dispusă arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Sursa: IPJ Neamț

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate